• +Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda. Vägen som passerar Djurönäset heter Sollenkrokavägen.
  • Året runt kan du åka skärgårdsbåt med Waxholmsbolaget från Stockholm city till Stavsnäs eller Sollenkroka. Resan tar cirka 2 timmar.

Aylin Farid, Sustainability & Corporate Affairs Manager, Samsung Electronics

Aylin Farid, Sustainability & Corporate Affairs Manager, Samsung Electronics

SAMSUNG -ett globalt företag på den svenska marknaden

Med huvudkontoret i Sydkorea och ca 300 000 anställda i 70 länder är Samsung Electronics ett av världens största företag. Hållbarhetsarbetet är en viktig del av vår vardag och vi eftersträvar att bli bättre och bättre för varje dag. Vår målsättning att vara ”ett” företag, men ändå ett företag som anpassar sig efter lokalsamhällets behov och dess möjligheter. Det är väldigt viktigt för oss att ge tillbaka till de samhällen vi finns och verkar i. I Norden har Samsung Electronics Nordics uppmärksammats för sitt hållbarhetsarbete, vilket vi är stolta över.

Om Aylin

Aylin har under många år arbetat med policyfrågor inom hållbarhet, men även med miljöfrågor ur ett juridiskt perspektiv. Sedan ett halvår tillbaka är hon Sustainability & Corporate Affairs Manager på Samsung Electronics Nordic.
Aylin är jurist i grunden och jobbat länge inom den nationella politiken och lagstiftningsprocessen, både på Regeringskansliet men också i riksdagen.

Datum 02 jun, 2022

Kategorier Talare

Andra talare