• +Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda. Vägen som passerar Djurönäset heter Sollenkrokavägen.
  • Året runt kan du åka skärgårdsbåt med Waxholmsbolaget från Stockholm city till Stavsnäs eller Sollenkroka. Resan tar cirka 2 timmar.

Lasse Stjernkvist, statlig utredare och ordförande i Avfall Sverige

Lasse Stjernkvist, statlig utredare och ordförande i Avfall Sverige

Vem är det som bestämmer egentligen?

Det politiska spelet pågår ständigt och på alla nivåer. Världen har krympt och överenskommelser träffas inte sällan mellan länder, och inom EU, men förstås också nationellt. Hur ska producenter och återvinnare navigera när politiken sätter olika mål och olika regler i olika länder? Och hur kan man påverka så att politiska beslut är smarta och hållbara? Var med och lyssna på denna spaning om vad som görs, vad som är på gång och hur du kan påverka.

Om Lasse

Lasse är statlig utredare samt har en del styrelseuppdrag, framför allt som ordförande i Avfall Sverige. Han har ett förflutet som riksdagsledamot, partisekreterare och senast som kommunstyrelsens ordförande i Norrköping. Och apropå Norrköping, som Lasse själv påpekar – ”Norrköpingsbo är jag mer än något annat”.

Datum 20 jan, 2022

Kategorier Talare

Andra talare